Menü
Hírek
Ez a cikk archiválva lett. A weboldalról már közvetlenül nem elérhető.
Dátum:  2019. október 28

Idén is várunk mindenkit a Közgyűlésünkre! - még lehet jelentkezni!

Idén is várunk mindenkit a Közgyűlésünkre! - még lehet jelentkezni!

Magyar Pékszövetség Közgyűlés
Szakmai Program
2019. 11.15-16.

Hunguest Hotel Sóstó****superior

Jelentkezési lap letöltése >>>

 

2019. november 15., péntek

 

13:30-14.30          Regisztráció (kávéjegyek, program és információnyújtás)

14:30-15:30          Pékakadémia

16:30-19:00          Kiállítás megtekintése

 

2019. november 16., szombat

 

09:00-10:00          Regisztráció (kávéjegyek, program és információnyújtás)

10:00-13:15          Pékakadémia

13:15-14:30          Levesbüfé

                              Regisztráció a közgyűlésre, szavazólapok átvétele

14:30-17:00          Közgyűlés

                              Kitüntetések átadása

 

19:00-24:00         Szakestély

                            A gálavacsorát megnyitja: Septe József, a Magyar Pékszövetség elnöke

                            Cantemus Vegyeskar

                            Nyírség Táncegyüttes

                            Tombola

                            Zenekar: Asterix Live Music Band

 

 

Meghívott vendégek:

                            - Tarpataki Tamás, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium

- Dr. Felkai Beáta Olga főosztályvezető, Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztály, Agrárminisztérium

                            - Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere

 

 

 

Jelentkezési lap letöltése >>>


A Pékakadémia programja

2019.11.15. péntek délután

14:30-15:15

A cseh sütőipar bemutatása - kihívások és megoldások – avagy A cseh sütőipar szerkezete, főbb problémái, az alkalmazott megoldások; Legújabb jó gyártási tapasztalatok, innovatív megoldások a munkaszervezésre és a munkaerő helyettesítésére.

Előadó: Karel Kornfeil, a Cseh Köztársaság Pék- és Cukrászszövetségének alelnöke

15:15 - 15:30 Kérdések és válaszok

 

15:30-16:15

Kormányzati tervek az élelmiszeripar fejlesztésére

Előadó: Dr. Felkai Beáta Olga főosztályvezető, Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztály, Agrárminisztérium

16:15 - 16:30 Kérdések és válaszok

2019.11.16. szombat délelőtt

10:00-10:15

Innovatív módszerek alkalmazása egy magyar középvállalkozásnál – avagy Esettanulmány, hogyan profitálhatunk a rendelkezésre álló technológiákból

Előadó: Fülep Zsolt, a Magyar Pékszövetség alelnöke

10:15-10:30 Kérdések és válaszok

 

10:30-11:15

Kis pékségek és az ipar 4.0 – avagy Hasznunk lesz belőle? Munkaerőkiváltás, automatizálás, digitalizáció, új technológiák alkalmazása, a rendelkezésre álló eszközeink felismerése.

Előadó: Dr. Kovács Zoltán, egyetemi docens SzIE ÉTK

11:15-11:30 Kérdések és válaszok

 

11:30-12:15

A jövő technológiája a késleltetett kelesztés – avagy a Hűtési technológiák gyakorlatorientált bemutatása

Előadó: Oliver Platt, ügyvezető igazgató, Backerei Evertzberg GmbH

12:15-12:30 Kérdések és válaszok

 

12:30-13:00

Ipar 4.0 - támogatási lehetőségek – avagy Hogyan valósítsuk meg a fejlesztéseinket pályázati forrásból? Utolsó lehetőség, 900 milliárd szétosztása várható az elkövetkező 6 hónapban, indul az utolsó pályázati szezon.

Előadó: Madarász András, Goodwill Consulting Kft.

13:00-13:15 Kérdések és válaszok

 

14:30-tól

A Magyar Pékszövetség 2019. évi Közgyűlése

Köszöntőt mond: Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere

Meghívott díszvendég:

Tarpataki Tamás, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium

Előadás témája: A gabonapiac helyzete és hatása a sütőiparra

 

Jelentkezési lap letöltése >>>

vissza a hírekhez