Menü
Hírek
 • Gyártói felhívás
  2020. augusztus 07
  A Magyar Pékszövetség gyártói felhívást tett közzé, amiben felkéri a sütőipari vállalkozásokat, vegyék fel kínálatukba 2020. Szent István napi kenyerét, illetve 2020. Innovatív Kenyerét.
 • A Hajdúsági házi kenyér és a Rozmaringos, burgonyás cipó az év kenyerei
  2020. augusztus 06
  A Magyar Pékszövetség IX. Kenyérversenyének első helyezett kenyereit és gyártóit mutatták be augusztus 4-én a Parlamentben.
 • Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei
  2020. július 08
  Nyílt zsűrizésen dőlt el, melyek Magyarország legjobb kenyerei. Ötfős szakmai zsűri választotta ki a döntőbe jutott kenyerek közül azt, amely a szigorú bírálati szempontoknak a legjobban megfelel.
 • Zsűri előtt az év kenyere
  2020. június 26
  Hamarosan eldől milyen lesz az év kenyere. Idén is meghirdette Kenyérversenyét a Magyar Pékszövetség, melynek első zsűrizése június 24-én délután zajlott. Két kategóriában, a hagyományos, Szent István napi kenyér és az Innovatív kenyér címért versenyeznek a magyar pékek. A nagyközönség a hagyományokhoz híven augusztus 20-án kóstolhatja először az év kenyerét.
 • Sikeresen pályázott a Magyar Pékszövetség
  2020. május 27
  A Magyar Pékszövetség sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi felelősségvállalás kollégiuma által meghirdetett NEA-TF-20-O-sz Civil szervezetek szakmai programjainak és működési célú költségek támogatása című pályázati felhívásra. Támogató: Miniszterelnökség,Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt.
 • Kenyérverseny Felhívás
  2020. május 27
  A Magyar Pékszövetség – hagyományaihoz híven – idén is megrendezi a Szent István napi Kenyérversenyt, amelyre a szakmában tevékenykedő bármely vállalkozás – pékszövetségi tagságtól függetlenül – jelentkezhet.