Menü
Hírek
Dátum:  2024. január 16

2024. márc. 5-7. - SIRHA Budapest nemzetközi Szakkiállítás

2024. márc. 5-7. - SIRHA Budapest nemzetközi Szakkiállítás


2024. március 5-7. között hatodik alkalommal várja a szakembereket a SIRHA Budapest, Közép-Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A régiós vezető szerepe a szakkiállítást kifejezetten alkalmassá teszi a nemzetközi tudás megosztásra, hiszen a legutóbb bemutatkozó 376 kiállítónak közel a fele külföldről érkezett, vagy nemzetközi színtéren is tevékenykedik. A 24 000 szakmabeli látogató mintegy 44 országból érkezett, és 65%-uk döntéshozó pozícióban helyezkedik el az adott vállalatnál. Az élelmiszeripar és a HoReCa különböző területeinek találkozópontként a szakkiállítás egyedülálló módon segít szélesíteni az üzleti hálózatokat.

A Magyar Pékszövetséggel és a Magyar Cukrász Iparegyesülettel való együttműködésnek köszönhetően a rendezvényen kiemelt figyelmet kap a sütő- és cukrászipari tematika .

 

Mire számíthatnak szakmai látogatóink 2024-ben? Idén is számos programlehetőséggel készül a kiállításra a Magyar Pékszövetség. Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy előírása szerint előállított foszlós kalács kóstolása és sütése mellett, Díszmunka bemutató, illetve a Termékverseny: ami a húsvét ünnepéhez kapcsolódó finom pékáru verseny is helyet kapott a szövetség programkínálatban.


  

Képaláírás: Termékbemutatók a szakkiállításon                                                            Képaláírás: Minőségi alapanyagokból minőségi áru


A Pékszövetség elnöke és elnökségi tagjai mindhárom kiállítási napon készséggel állnak a vállalatok szolgálatára, hogy a felmerülő problémáikra megoldást találjanak, a kérdéseikre pedig válaszokat.

A termékverseny kivételével minden program mindhárom napon megtalálható lesz a kiállításon.


A SIRHA Budapest új szereplővel bővíti programkínálatát. A rendezvény fókuszában a kézműves fagylalt lesz, amely exkluzív megjelenést és kiemelt helyszínt kap.

A már jelentkezett legnagyobb partnerek közül a sütőipart többek között az Ireks-Stamag, a König Maschinen, a Celldömölki Malom, a cukrászatot és a 2024-ben kiemelt gelato szektort a Gelato_Mix, a Master Martini, a König-Units Kft, az M-Gel, az Aromitalia, a Friesland és az Ice&Go képviseli.

Hagyományosan a második legnagyobb tematika a konyhatechnológia, és ebben a témában már nagyon sok kiállító bejelentkezett, példaként: a Gasztometal, Rational, Miele, Viessmann, Inox-Bázis, Legally Gasztro, Skilltrade.

Az élelmiszeripart szektorból jelen lesz- többek között - a METRO Magyarország, a Kotányi, az Unilever, a Bunge, az Upfield és a már állandó vendégnek számító Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) képviseli. Az italokat pedig a Koch borászat, a Dér Juice és a Grapos Üdítő Kft. A kávéház és bár szegmensből már biztosan ott lesz a Nestlé Hungária Nespresso Divízió, a Caffe-Perte és a Valdo Café System.

 

 

Képleírás: Idén is várjuk szakmai látogatóinkat a SIRHA BUDAPEST-re

 

Találkozzunk 2024-ben a SIRHA Budapest nemzetközi szakkiállításán, ahol a gasztronómia és a kézműves fagylalt világa összeér!

vissza a hírekhez