Menü
Hírek
Dátum:  2024. január 16

2024. márc. 5-7. - SIRHA Budapest nemzetközi Szakkiállítás

2024. márc. 5-7. - SIRHA Budapest nemzetközi Szakkiállítás


2024. március 5-7. között hatodik alkalommal várja a szakembereket a SIRHA Budapest, Közép-Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A régiós vezető szerepe a szakkiállítást kifejezetten alkalmassá teszi a nemzetközi tudás megosztásra, hiszen a legutóbb bemutatkozó 376 kiállítónak közel a fele külföldről érkezett, vagy nemzetközi színtéren is tevékenykedik. A 24 000 szakmabeli látogató mintegy 44 országból érkezett, és 65%-uk döntéshozó pozícióban helyezkedik el az adott vállalatnál. Az élelmiszeripar és a HoReCa különböző területeinek találkozópontként a szakkiállítás egyedülálló módon segít szélesíteni az üzleti hálózatokat.

A Magyar Pékszövetséggel és a Magyar Cukrász Iparegyesülettel való együttműködésnek köszönhetően a rendezvényen kiemelt figyelmet kap a sütő- és cukrászipari tematika .

 

Mire számíthatnak szakmai látogatóink 2024-ben? Idén is számos programlehetőséggel készül a kiállításra a Magyar Pékszövetség. Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy előírása szerint előállított foszlós kalács kóstolása és sütése mellett, Díszmunka bemutató, illetve a Termékverseny: ami a húsvét ünnepéhez kapcsolódó finom pékáru verseny is helyet kapott a szövetség programkínálatban.