Menü

Pályázatok

A Magyar Pékszövetség és a Goodwill Consulting Kft. 2015. február elején együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a Pékszövetség tagjai jelentős kedvezményt kapnak a pályázatírás listaárából. A pékszövetségi tagság igazolásával kedvezményes konstrukciós csomagot biztosít a cég.

Az Agrármarketing Centrum (AMC) aktív szerepet tölt be a magyar agrárium és élelmiszergazdaság versenyképességének és üzleti eredményeinek javításában. Tevékenységével hozzájárul a tudatos fogyasztói magatartás kialakulásához, az egészséges táplálkozás elterjedéséhez, a hazai élelmiszertermékek megerősítéséhez, valamint erősíti a hagyományos és kézműves termékek ismertségét és kedveltségét. A szervezet által meghirdetett pályázatokon a Magyar Pékszövetség évről-évre sikerrel vesz részt, tovább bővítve a források lehetőségét a kitűzött céljainak elérésében.

Amennyiben észrevétele van, vagy valamelyik pályázat felkeltette az érdeklődését, érdeklődjön a 061-204-9004 telefonszámon vagy az iroda@pekszovetseg.hu email címen.

Aktuális pályázatok: