Menü

Pályázat tagoknak:


A Magyar Pékszövetség és a Goodwill Consulting Kft. 2015. február elején együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a Pékszövetség tagjai jelentős kedvezményt kapnak a pályázatírás listaárából. A pékszövetségi tagság igazolásával kedvezményes konstrukciós csomagot biztosít a cég.
Amennyiben észrevétele van, vagy valamelyik pályázat felkeltette az érdeklődését, érdeklődjön a 061-204-9004 telefonszámon vagy az iroda@pekszovetseg.hu email címen.

Aktuális pályázatok:

Tervezetek:


VP3-4.2.1-4.2.2-1-21
Élelmiszeripari üzemek fejlesztése 
VP3-4.2.1-4.2.2-2-21 Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése


Nyitott pályázati lehetőségek:


GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása 
Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program 
Vállalkozások munkaerő támogatása 


Készüljön fel időben a pályázati lehetőségekre! Kérje a Magyar Pékszövetség előzetes minősítését! Az előminősítés segít, hogy gyors döntést tudjon hozni egy-egy pályázat esetében, hogy jogosult lehet-e a támogatásra. Keressen minket az iroda@pekszovetseg.hu vagy a +36 70 942 9330-as telefonszámon!

A Magyar Pékszövetség nyertes pályázatai:


Az Agrármarketing Centrum (AMC) aktív szerepet tölt be a magyar agrárium és élelmiszergazdaság versenyképességének és üzleti eredményeinek javításában. Tevékenységével hozzájárul a tudatos fogyasztói magatartás kialakulásához, az egészséges táplálkozás elterjedéséhez, a hazai élelmiszertermékek megerősítéséhez, valamint erősíti a hagyományos és kézműves termékek ismertségét és kedveltségét. A szervezet által meghirdetett pályázatokon a Magyar Pékszövetség évről-évre sikerrel vesz részt, tovább bővítve a források lehetőségét a kitűzött céljainak elérésében.