Termékverseny felhívás

A Magyar Pékszövetség a 2018.február 7-9. között megrendezésre kerülő SIRHA kiállításra

Termékversenyt hírdet 3 kategóriában.

Jelentkezési határidő: 2018. január 12.

Kategóriánként az I.helyezettek egy 3 napos 2 éjszakás szakmai utat nyernek a 2018.szeptember 15-20.   Müncheni IBA vásárra.

Kategóriák:

I. Túrós batyu 2 kategóriában

1. Tradicionális

  • jelenlegi Élelmiszerkönyvi szabályozás szerint készüljön
  • technológia alkalmas legyen kis-közép-nagyüzemi gyártásra is
  • elégítse ki a tömeges fogyasztói igényeket

2. Innovativ

  • csak természetes anyagokat tartalmazhat
  • innováció:  - íz világában, - formájában, -felhasznált alapanyag, -gyártási technológiában

II. A vendéglátásban reggeliztetésnél felhasználható sütőipari termékek 2 kategóriában

1.Tradicionális termékek

2. XXI.század kihívásainak megfelelő termékek

  • nevezésre kerülő termékek változatos alapanyag-összetételben
  • jó minőségben
  • hosszan tartó frisseséggel
  • vendéglátásban használható formában
  • vendéglátói igényekhez igazodó technológiával
  • kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával
  • lisztek és egyéb alapanyagok tekintetében a hazai előállításúakat kell felhasználni

III. Díszmunka

Az Európa tanács a 2018-as évet a Kulturális örökség évének nyílvánította, ezért ezzel összhangban írjuk ki a versenyt.

1. Diákok részére (ingyenes)

2. Felnőttek részére

A verseny témája: Kulturális örökségünk

A versenymunka terjedelme: 1m3 alapterüleen elhelyezhető

A munkák készítésénél élelmiszeripari alapanyagokat lehet felhasználni.

 

Jelentkezéseket elektronikusan vagy postai levél útján kérjük elküldeni az alábbi címeken:

iroda@pekszovetseg.hu, vagy Magyar Pékszövetség 1117 Budapest, Dombóvári u.6-8.

      Jelentkezési lapot az alábbi linken érhetik el:

    /files/file/termekversenyre_jelentkezesi_lap_2018_0_0.docx

   Várjuk jelentkezését!