Magyar Ízek Utcája 2017.augusztus 19-20

Tisztelt Tagjaink, kedves régi és új partnereink!

A Magyar Ízek Utcájának Védegylete idén nyolcadik alkalommal szervezi meg az augusztus 20-i Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényeként a Magyar Ízek Utcáját, mely az év talán legnagyobb látogatottságú gasztronómiai eseménye.

Évről-évre itt kerül bemutatásra az Ország Tortája és a Szent István napi kenyér, valamint számtalan gasztronómiai különlegesség jelenik meg az ország és a Kárpát-medence minden tájáról.

Az előző évek gyakorlata alapján   2017. augusztus 19-20-án a budai Várkert Bazár elé várjuk Önöket és legjobb termékeiket, hogy a Budapestről, Magyarországról, valamint a világ minden tájáról ide látogató érdeklődők megízlelhessék azokat.

jöjjenek és népszerűsítsék a sütőipari termékeket,a 2017 évi Szent István napi kenyeret a budapesti MIU (Magyar Ízek Utcája) rendezvényen.

Értékesítsék termékeiket, ismertessék meg vállalkozásukat, pékségüket a több mint 40.000 fő látogatót felölelő 2 napos rendezvényen.

Nem csak reklám lehetőség, hanem jó üzleti vállalkozás is, az előző évek tapasztalatai alapján.

Regisztrációs lap az alábbi linken tölthető le:

/files/image/regisztracios_lap_miu_2017.docx

Kérjük, hogy részvételi szándékát a csatolt regisztrációs lap kitöltésével  és  az iroda@pekszovetseg.hu email címre való visszaküldésével szíveskedjen jelezni.

Szeretettel várjuk Önöket!