Menü
Hírek
Ez a cikk archiválva lett. A weboldalról már közvetlenül nem elérhető.
Dátum:  2019. május 06

Kenyérverseny felhívás 2019.

Kenyérverseny felhívás 2019.

A Magyar Pékszövetség a 2019. évre 3 kategóriában „kenyérversenyt” ír ki, kategóriánként a legjobb termék kiválasztására.

RÉSZLETEK >>>

JELENTKEZÉSI LAP >>>

Miért fontos a kenyérversenyen pályázni?

A Magyar Pékszövetség – hagyományaihoz híven – idén is megrendezi a Szent István napi Kenyérversenyt, amelyre a szakmában tevékenykedő bármely vállalkozás – pékszövetségi tagságtól függetlenül – jelentkezhet.

Versenyezni három kategóriában lehet:
1.    A hagyományos, kovászos technológiával készülő Szent István napi kenyér a fő attrakció. Itt a kategória győztesének jutalma 500 000 Ft.
2.    A rozskenyér kategória győztese 300 000 Ft, valamint
3.    az innovatív kenyér kategória győztese szintén 300 000 Ft pénzjutalmat kap.

A versenyen részt venni azonban nem csupán a közvetlen pénzjutalom reményében érdemes. A verseny és az ahhoz kapcsolódó események a résztvevők számára olyan nyilvánosságot, marketinglehetőséget biztosítanak, amelyért a vállalkozásoknak egyébként súlyos összegeket kellene fizetniük.

Már a zsűrizés második fordulója sajtónyilvános lesz, így már az oda bekerült versenyzők/cégek nevét is megismerheti a közvélemény. A győztesek bemutatkozhatnak a Szent István napi rendezvények kormányzati sajtóbeharangozóján az Országgyűlés Vadásztermében, és kiemelt helyen jelenhetnek meg a Magyar Ízek Utcájában, ahol az elmúlt évek győztesei hatalmas forgalmat bonyolítottak le.

A kategóriagyőztesek országos médiakampányban vesznek részt, amelynek eredményeként intenzív megjelenés biztosított a hagyományos és közösségi médiában – a kormányzati kommunikáció aktív támogatásával. A Magyar Pékszövetség díjmentesen biztosítja a győztes kenyér teljes körű médiakampányának lebonyolítását termékfotókkal, videókkal, sajtóközleményekkel, újságcikkekkel, rádió- és TV-megjelenésekkel.

A sajtó nyilvánosságát kihasználva a győztesek jelentősen növelhetik ismertségüket és elismertségüket. A győzelem és annak, boltban kirakott jelképei – kupa és oklevél – növelik a vállalkozás presztízsét, javítják a dolgozók munkamorálját, minőséget közvetítenek a vevők felé. Ezt igazolja, hogy a korábbi győztesek jelentősen növelni tudták eladásaikat, és áraikban el tudták ismertetni a kiemelkedő minőséget.

Jelentkezzen tehát 2019. május 31-ig a Szent István-napi kenyérversenyre! Kérdés esetén keressenek minket a megszokott elérhetőségeken!

RÉSZLETEK >>>

JELENTKEZÉSI LAP >>>

Üdvözlettel:
Septe József
elnök

vissza a hírekhez