Menü
Hírek
Dátum:  2019. július 31

Gyártói felhívás Tagoknak!

Gyártói felhívás Tagoknak!

Tisztelt Tagunk!

2019. július 31-én az Országház épületében tartjuk a tájékoztatót, ahol bemutatjuk a 2019. év Szent István napi kenyerét, a Magyar Pékszövetség által meghirdetett kenyérverseny idei győztesét. A Szent István napi kenyeret minden évben hatalmas fogyasztói érdeklődés kíséri.

2019. július 11-én megtörtént az ez évre nevezett kenyerek második körös, sajtónyilvános zsűrizése. Erről az M1-es híradóban többször láthattak interjút, és több országos rádióban – például Kossuth rádió, Retro rádió – is promotáltuk a versenyt, a sütőipart és kenyeret.

A fogyasztói érdeklődést már a zsűrizéssel felkeltettük, amit a parlamenti sajtótájékoztatón és az azt követő médiakampányunkban tovább fokozunk.

Ezek után már a vállalkozásokon a sor, hogy a központi marketingkampány alapján jelentkező igényeket ki is elégítsék.

Előző évek tapasztalata alapján a kenyér bemutatása és augusztus 20-a után Szövetségünknél "izzanak a vonalak", mert a vásárlók tudni szeretnék, hol lehet megvásárolni a 2019-es év "ország kenyerét".

A cukrászok országosan, minden évben élnek a központi reklám adta lehetőséggel, és a bemutatót követően gyártják is az év tortáját.

Ennek megfelelően, ezúton felhívjuk az Önök figyelmét, hogy csatlakozzanak a 2019. évi „Szent István napi” kenyér gyártóihoz, hogy augusztus 20-a után az ország minden részén, minél több fogyasztóhoz eljuthasson ez a termék.

Kérem, jelezzék részünkre a kenyér gyártására vonatkozó szándékukat, hogy a reklámanyagokat, a kenyérszalagot és a plakátot le tudjuk gyártatni, és el tudjuk juttatni Önökhöz. Megfelelő számú jelentkező esetén sütési bemutatót szervezünk Budapesten, ahol a nyertes pékség bemutatja a termék előállítását.

A csatlakozáshoz kérjük, igényelje meg irodánknál a:

- Csatlakozási Nyilatkozatot

- Gyártási Szerződést

Majd kitöltve küldje vissza. Ezt követően irodánk haladéktalanul megküldi Önök számára a gyártáshoz szükséges dokumentumokat.

A Magyar Ízek Utcája (MÍU) rendezvényen kitelepülő vállalkozásoknak 2019. augusztus 18-19-20-án a Szent István Napi kenyeret értékesíteni kell!

Várjuk mielőbbi jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Septe József

elnök

 

vissza a hírekhez