Menü
Hírek
Dátum:  2020. augusztus 07

Gyártói felhívás

Gyártói felhívás

 

A Kenyérverseny nyertes kenyereit minden évben a Magyar Ízek Utcáján kóstolhatja először a nagyközönség. Mivel idén elmaradnak az augusztus 20-ai rendezvények, ez a lehetőség nem áll rendelkezésre. 

Az év kenyerei a legjobb pozitív megjelenési lehetősége a magyar pékszakmának, egy olyan reklám eszköz, melyet minél többünknek ki kell használnia. A fogyasztók minden évben keresik ezeket a kenyereket, már most érdeklődnek, hol lehet majd kapni a kenyereket. 

A Magyar Pékszövetség gyártói felhívást tett közzé, amiben felkéri a sütőipari vállalkozásokat, vegyék fel kínálatukba 2020. Szent István napi kenyerét, illetve 2020. Innovatív Kenyerét. 

Azokkal a pékségekkel, akik jelentkeznek erre, a Pékszövetség gyártási szerződést köt, amiben rögzítve van a kenyér gyártására vonatkozó összes előírás (anyagösszetétel, technológia, forma), amit szigorúan be kell tartani. 

A jelentkezés feltétele a csatlakozási nyilatkozat visszaküldése. ITT letölthető. 

A nyilatkozat visszaküldése után (iroda@pekszovetseg.hu e-mail címre kell küldeni) kerül sor a gyártói szerződés megkötésére a Magyar Pékszövetség és a vállalkozás között. Ennek keretében a Szövetség biztosítja:

  •  2020.évi Szent István napi/ Innovatív kenyér recept, anyagnorma
  •  gyártmánylap
  •  technológia leírás (videós segítséggel)

A gyártónak a kenyérszalagot el kell helyeznie az árusított kenyereken. A kenyérszalag és a plakátok a Magyar Pékszövetségen keresztül rendelhetők.

 

 

vissza a hírekhez