Menü
Hírek
Dátum:  2018. október 02

A jelentősebb forgalmú sütőipari termékek költség és jövedelem vizsgálata

A jelentősebb forgalmú sütőipari termékek költség és jövedelem vizsgálata

Magyarországon az élelmiszertermelés kérdései- ezen belül is a költségek és a jövedelmek alakulása- mindig is a figyelem középpontjában álltak.

Az érdeklődés mind a mezőgazdasági, feldolgozóipari és érdekképviseleti csoportok, mind pedig a fogyasztók irányából egyaránt nagy.

 

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (továbbiakban:AKI) 2018 februárjában a hazai sütőipari vállalkozások négy kiemelt termékének - a fehér kenyérnek, a félbarna kenyérnek, a vizes zsemlének és a tejes kiflinek- az önköltség kalkulációjára és költség, illetve jövedelem vizsgálatára kapott megbízást.

A tanulmányból készült kivonat ide kattintva tekinthető meg

 

vissza a hírekhez